Weekend Apa Aktiviti Anda?

laman web maklumat terkini
Memandangkan fizikal saya yang tak mampu berdiri tegak terlalu lama, tak boleh la nak keluar jalan-jalan ke apa.  So sepanjang weekend ni saya cuma menajamkan kembali skill dalam melaksanakan installasi wordpress blog serta editing wordpress blog daripada berkarat.  Saya cuma cuba pada hosting percuma dari syarikat hostinger.com

Bila pilih themes banyak yang kurang menarik, yalah percuma la katakan.  Lepas ni kena mahirkan diri dengan Wordpress dan juga Blogspot sambil untuk memenuhi masa lapang. Teringin juga nak buat apps untuk mobile phone, tapi bila fikirkan balik betapa stressnya bab-bab coding tu nanti, tak jadi la pulak.  Kehidupan lepas ni tak nak stress sangat.


Sebelum tu cuba tengok video yang dikongsi.  Kepada warga blogger yang buat duit guna blog boleh pertimbangkan.





2 comments:

  1. Edit blog memang memakan masa..weekend sesuailah utk edit blog mcm saya..kalau nak keluar takut membazir berbelanja tanpa perancangan..:) salam kenal..

    ReplyDelete